Wat doen wij

Wat doen wij

Wat doen wij

Wat doen wij

Wij zorgen voor uw IT systeem

Wij kunnen uw complete netwerk beheren. Van de computer software en de cloud voorzieningen tot de security. Van de kabels tot de WIFI en van uw mobiele telefoon tot de computers en servers.
We zorgen dat uw systeem up-to-date is en soepel functioneert. We analyseren en scannen uw complete netwerk op onvolkomenheden en geven een passend advies over de te nemen stappen. U heeft één aanspreekpunt voor al uw IT vragen.

Services

Serious games en Apps

Een snel veranderende omgeving vraagt om moderne aanpassingen en daarom hebben we hier een nieuwe tak voor opgericht. WIZZLE game works ontwikkelt (mobiele) apps en maakt serious games om mensen op een aantrekkelijke en leuke manier te motiveren, activeren en een boodschap over te brengen.

Kijk voor meer informatie en contactmogelijkheden op www.wizzle.it

Meer

Servers

Wij maken het zo gemakkelijk mogelijk voor u en zorgen voor gebruiksvriendelijke IT oplossingen.
We hebben inmiddels een jarenlange ervaring met het opzetten van netwerkomgevingen en het inrichten en onderhouden van servers.
Na een inventarisatie van uw wensen op gebied van hardware en software zullen wij een advies geven waarbij u gegarandeerd bent van een voor u best passende oplossing

Meer

Werken in de Cloud

Bent u veel buiten uw kantoor aan het werk? Regelmatig op reis in Nederland of in het buitenland en wilt u toch toegang hebben tot uw e-mail, uw eigen documenten en formulieren? Up-to-date documenten omdat iedereen in hetzelfde systeem werkt? Dan is het “werken in de Cloud” waarschijnlijk een hele goede methode voor u. Graag komen we praten over de voor-en nadelen en schetsen de situatie zoals die voor u zou kunnen zijn.

Meer