Hoe werken wij?

Hoe werken wij?

Hoe

Service Level Agreement

Voor systeembeheer bieden wij u een passend onderhoudscontract in de vorm van een op maat gemaakte SLA (Service Level Agreement) aan.
Hierdoor weet u wat u kunt verwachten aan service, komt u qua kosten niet voor verrassingen te staan en krijgt u een hoge kwaliteit in persoonlijke ondersteuning. Hieronder valt ook het onderhoud aan uw systemen en computers. We plegen preventief onderhoud en houden uw bedrijfsnetwerk in de gaten. Deze manier van werken voorkomt problemen en uitval waardoor uw bedrijfsproces gewaarborgd blijft.

Als u ons belt krijgt u geen keuzemenu maar direct een medewerker aan de lijn.
Door deze manier van werken nemen wij uw IT zorgen uit handen en kunt u zich richten op uw bedrijf.

Beantwoorden van uw vragen

Als u ons belt krijgt u geen keuzemenu maar direct een medewerker aan de lijn.
Door deze manier van werken nemen wij uw IT zorgen uit handen en kunt u zich richten op uw bedrijf.

Hulp

We zijn de schakel tussen u en uw softwareleverancier of provider en
vertalen de IT taal naar begrijpelijk Nederlands zodat u zich kunt focussen op uw vak.

Services

Serious games en Apps

Een snel veranderende omgeving vraagt om moderne aanpassingen en daarom hebben we hier een nieuwe tak voor opgericht. WIZZLE game works ontwikkelt (mobiele) apps en maakt serious games om mensen op een aantrekkelijke en leuke manier te motiveren, activeren en een boodschap over te brengen.

Kijk voor meer informatie en contactmogelijkheden op www.wizzle.it

Meer

Servers

Wij maken het zo gemakkelijk mogelijk voor u en zorgen voor gebruiksvriendelijke IT oplossingen.
We hebben inmiddels een jarenlange ervaring met het opzetten van netwerkomgevingen en het inrichten en onderhouden van servers.
Na een inventarisatie van uw wensen op gebied van hardware en software zullen wij een advies geven waarbij u gegarandeerd bent van een voor u best passende oplossing

Meer

Werken in de Cloud

Bent u veel buiten uw kantoor aan het werk? Regelmatig op reis in Nederland of in het buitenland en wilt u toch toegang hebben tot uw e-mail, uw eigen documenten en formulieren? Up-to-date documenten omdat iedereen in hetzelfde systeem werkt? Dan is het “werken in de Cloud” waarschijnlijk een hele goede methode voor u. Graag komen we praten over de voor-en nadelen en schetsen de situatie zoals die voor u zou kunnen zijn.

Meer